Neden Biz?

Neden Biz?

Neden Biz?

 

Eskon İnşaat olarak biz;güçlü  teknik altyapımız, modern teknolojilerimiz ve profesyonel ekibimizle faaliyet gösterdiğimiz her alana yenilik getirmeyi amaçlıyoruz. Küresel rekabet koşullarında mücadele edebilmenin ve topluma ihtiyacı olan hizmeti sunabilmenin planlı ve özverili çalışmaya bağlı olduğunu biliyoruz.

Girişimci ruhumuzdan aldığımız güç ile, motivasyonumuzu her geçen gün artırarak dinamik ve inovatif bir firma olmayı sürdürüyoruz.

Altyapı inşaatları, bina inşaatları ve endüstriyel yapılar başta olmak üzere tüm hizmet alanlarımızda üstün kalitemizi ortaya koyuyor, 29 yıllık sektör deneyimimizi çağımızın gereksinimlerine uygun olarak kullanıyoruz.

Hizmet götürdüğümüz alanlara sosyo-ekonomik büyüme, sürdürülebilir gelişim ve üst düzey konfor sağlıyoruz.

Çağdaş teknolojiyi ince işçiliğimizle bir araya getirerek hem ihtiyaçlara uygun, hem beklentilerin üzerinde çözümler sunuyoruz.

Temel Hedeflerimiz

  • Farklı konseptlerde projelere imza atarak geleceğe değerli yatırımlarda bulunmak
  • Müşterilerimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, topluma ve çevreye karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek
  • Projelendirme sürecinin başlangıcından itibaren anahtar teslim aşamasına kadar her şeyi titizlikle yöneterek taahhüdünü verdiğimiz hizmetleri tam vaktinde, eksiksiz olarak gerçekleştirmek
  • Kârlılık ve verimlilik oranımızı yükselterek rekabet gücümüzü artırmak
  • Yaptığımız her çalışma ile toplumsal, sosyal, ekonomik ve çevresel gelişime katkı sağlamak
  • Uygun mâliyetli, yüksek kaliteli, işlevsel ve güvenli projeler tasarlamak, inşa etmek ve bunları yaparken personellerimize, sektörümüze, faaliyet gösterdiğimiz bölgeye, ülkemize ve dünyaya değer katmak

Nasıl Çalışırız?

Üstlendiğimiz her projeyi kendi projemiz olarak görür, işimizi sahiplenir ve her ayrıntıyı hesaba katarak titiz bir çalışma ortaya koyarız. Bunu yaparken şu hususlara özen gösteririz:

  1. İş Sağlığı ve Güvenliği: Ekibimizin faaliyetlerini güvenli bir ortamda yürütebilmesi adına gerekli tedbirleri alırız. Sistematik ve proaktif bir yaklaşımı benimser, çalışanlarımız için tehdit oluşturacak tüm risk unsurlarını bertaraf etmek amacıyla üzerimize düşeni yaparız.
  2. Bütünlük: Tutarlılığa önem veririz. Uzman kadromuz işbirliği içerisinde çalışır ve hayata geçirdiğimiz tüm projelerin her bir parçası birbirini âhenkle tamamlayarak beklentileri kusursuz bir şekilde karşılar.
  3. Verimliliğe Odaklılık: Tasarım ve uygulama aşamasında çağdaş imkânlardan yararlanır, projenin gerçekleştirildiği coğrafyanın özelliklerini ve hitap ettiği kesimin gereksinimlerini dikkate alırız.
  4. Girişimcilik ve İnovasyon: Hiçbir zaman güncel teknolojiden geri kalmaz, sıradışı fikirler üretmeyi ve bunlara hayata geçirmeyi ilk önceliğimiz olarak kabul ederiz. Toplumun menfaatini gözeterek yürüttüğümüz çalışmalarla değişime öncülük ederiz.

Kurumsal İlkelerimiz

Her işimizin temelini şirketimiz tarafından benimsenen değerler oluşturur. Hiçbir projemizde bu değerleri asla göz ardı etmeyiz. Böylece hizmet sunduğumuz tüm sektörlerde daha fazla başarı elde edeceğimize inanırız.

Bütün çalışmalarımıza yön veren temel kriterlerimiz şu prensiplerden oluşur:

  • Yasalara ve etik değerlere bağlılık
  • Ekip çalışması
  • Mükemmeliyetçilik
  • İnsana saygı
  • Daimi müşteri memnuniyeti
  • Açık ve şeffaf iletişim
  • Sosyal sorumluluk
  • Dürüstlük, disiplin ve güven

 

Önceki

Yorumlar

    Hiç yorum yapılmamış

Yorum Yap

E-posta hesabınız ve telefon numaranız yayımlanmayacak.